Alimentatia se pare ca joaca un rol important in patologia canceroasa, in special cu privire la cancerele digestive: de stomac, de colon, etc.

Ca o regula generala alimente consumate trebuie sa fie cat mai naturale, nemodificate genetic. Natura ne ofera cele mai bune remedii impotriva majoritatii bolilor, iar abaterile prin folosirea substantelor acceleratoare a cresterii sau modificarile genetice duc la pierderea unor proprietati nutritive, potrivit Healthy.ro.

Legumele proaspete si verdeata

Cele mai bune legume care protejeaza impotriva cancerului sunt cele rosii, galbene, verzi si mov: varza; salata verde; broccoli; rosiile; morcovii;
usturoiul; ceapa; ardeiul gras si ardeiul capia; vanata; telina. Dintre verdeturi au efect puternic anticancerigen: mararul; patrunjelul; cimbrul; leusteanul; busuiocul; oregano;

Germenii de plante

Germenii sunt plini de energizante, substante active si antioxidanti pentru ca au inmagazinate toate substantele de care o planta are nevoie pentru a creste si a se matura.

In medicina alternativa exista chiar o ramura terapuetica bazata tocmai pe germeni: Gemoterapia.

Citeste mai mult pe Healthy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.