Institutul Gemologic Roman (GIR) a lansat o serie de cursuri pentru extinderea abilitatilor si cunostintelor despre caracteristicile pietrelor si a metalelor pretioase.

Cursurile din cadrul acestui proiect pilot, care a urmarit testarea interesului oamenilor care activeaza pe piata din Romania, au fost sustinute de catre Prof. Elina Ratcheva, absolventa si acreditata de catre GIA (Gemological Institute of America), Londra, cea mai prestigioasa institutie din lume din domeniul gemologiei, scrie Wall-Street.ro.

Evaluarea si recunoasterea diamantelor presupune o munca permanenta”, a afirmat Elina Ratcheva.

Pe langa obiectivul principal de a instrui specialistii, cursurile se adreseaza si persoanelor interesate de investitii sau doar de frumusetea lor. GIR isi propune o dezvoltare pe termen lung, in special in trei directii: educatie, certificare si identificare a pietrelor pretioase, urmand sa anunte o serie de seminarii care vor avea loc anul viitor.

Cititi intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.