Incendiul din complexul rezidential Confort City s-a produs la unul dintre apartamentele situate la mansarda blocului.

Focul a fost declansat din cauza unui scurtcircuit electric provocat. cel mai probabil, de defectiuni aparute pe timpul exploatarii unui frigider, potrivit rezultatelor comisiei de ancheta.

"Pe baza probelor analizate, sursa de aprindere de natura electrica (scurtcircuit electric) este cea mai probabila cauza de incendiu", se arata intr-un comunicat de presa de joi al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU).

Conditiile care au favorizat dezvoltarea si propagarea incendiului au fost prezenta materialelor combustibile in structura mansardei si a acoperisului, lipsa compartimentarii cu elemente rezistente la foc in acest spatiu, precum si prezenta vantului.

Rezultatele anchetei comisiei din cadrul IGSU de cercetare si stabilire a cauzelor probabile de producere a incendiului au fost comunicate organelor de cercetare, in vederea continuarii investigatiilor, a precizat sursa citata de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.