Printre cei 12 retinuti in dosarul retetelor false, pentru care s-a cerut arestarea preventiva, se afla mai multi sefi de farmacii din lantul Dona, un medic psihiatru si administratori ai unor firme, au declarat surse judiciare.

In dosarul eliberarii de retete false procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au emis, marti, ordonante de retinere pentru 24 de ore fata de 13 inculpati.

Mai multi medici si farmacisti din cadrul aceleiasi retele farmaceutice sunt acuzati ca au fraudat bugetul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) prin compensarea frauduloasa a contravalorii unor retete false si au produs astfel un prejudiciu de aproximativ 1,6 milioane de lei.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca este vorba de lantul farmaceutic Dona.

Procurorii au propus, miercuri, arestarea preventiva a 12 dintre cei 13 retinuti, respectiv a lui Wychy-Nessy Prioteasa-Constantinescu, Adriana Liliana Craina, Geta Vecserdi, Mihaela Munteanu, Cristina Daniela Sescu, Gabriel Sescu, Laurentiu-Aurelian Sescu, Maria Mirabela Sescu, Sorin Gelu Patrascu, Mirela Gabriela Mihai, Anca Mihaela Solomon si Claudia Elena Serban, se arata intr-un comunicat de presa al Parchetului Tribunalului Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.