Guvernul ia in calcul cresterea plafonului de subventii pentru incalzirea populatiei in perioada de iarna 2012-2013, potrivit ministrului delegat pentru Administratie, Radu Stroe.

Intrebat daca este luata in calcul cresterea plafonului de subventii pentru incalzirea populatiei in perioada urmatoare, ministrul a raspuns afirmativ.

"Da, noi am facut chiar niste fise unde am evidentiat cat este pretul, care este diferenta si rezulta ideea ca ar trebui sa dam 6.000 lei la pretul real, in realitate avem 3.800, deci cum vom compensa noi pana la 6.000, dar cum se va face efectiv inca nu s-a discutat", a spus Stroe.

El a precizat ca aceasta problema este una punctuala care este prevazuta in programul de masuri si, probabil, va fi discutata cu MInisterul Economiei, "in raport de fiecare zona si tip de combustibil", scrie MEDIAFAX.

Ponta: Ridicarea subventiei la caldura, o masura prea brutala


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.