Ce se intampla, pe vremuri, la petrecerile de Craciun ale Garzii de mediu din Buzau? Aparent, show-uri erotice.

Comisarul-sef al Garzii de Mediu Buzau, Carmen Ichim, afirma ca va intocmi un raport catre Garda Nationala de Mediu, care va decide daca va lua sanctiuni impotriva fostului sef al institutiei Gabriela Brezeanu, dupa ce in presa au aparut mai multe fotografii in care aceasta apare aproape dezbracata.

Gabriela Brezeanu, sef al Garzii de Mediu Buzau in perioada 2010-2011, in prezent comisar in aceeasi institutie, apare aproape dezbracata in mai multe fotografii, dar si dansand provocator intr-un filmulet inregistrat la o petrecere de Craciun a institutiei si difuzat recent.

Fotografiile si filmuletul in care apar fosta sefa a Garzii de Mediu Buzau au fost date publicitatii de un angajat al institutiei, care si-a pastrat anonimatul, potrivit unor surse locale citate de MEDIAFAX.

In filmuletul respectiv, Gabriela Brezeanu apare dansand provocator, folosind un scaun si un bidon cu apa. Din cand in cand, femeia isi ridica bluza pentru a i se vedea bustul.

Inregistrarea a fost facuta la o petrecere de Craciun a institutiei, la care ar fi participat mai multi colegi ai femeii, pe fundal fiind un brad impodobit.

Sursa foto: rtv.net


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.