Seful transportului in comun bucurestean a fost schimbat din functie dupa o sedinta fulger a Consiliului de Administratie al RATB.

Motivul invocat de membrii CA, care sunt majoritatea USL, pentru schimbarea din functie a lui Viorel Popescu a fost faptul ca nu mai face parte din Consiliul de Administratie, acesta fiind revocat recent din CA de catre alesii generali ai Capitalei.

„Noul sef al Regiei va fi sotul subprefectului Capitalei, Mariana Campurean, Adrian Campurean, actual consilier general si membru in CA al Regiei”, au precizat pentru evz.ro surse municipale.

In plus, PSD se gandeste sa-i demita pe toti cei care conduc RATB-ul: Gheorghe Aron, cel care a condus Regia ani buni si care este in prezent director de exploatare, directorul de infrastructura - ing. Geani Dabu si directorul economic - Virgil Chiru ar putea fi pusi pe functii mai putin importante, sustin sursele citate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.