Accident rutier in judetul Vrancea. Mecanismul European de stabilitate a intrat in vigoare. "Bad teacher" va deveni serial TV.

Social

Primarul din Popesti-Leordeni, Petre Iacob, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca saptamana aceasta vor fi mutati in apartamente noi din Confort City cei care locuiau la etajele 10 si 11 din imobilul care a luat foc in 2 octombrie, fiind necesare 48 de apartamente, dintre care, luni, au fost predate 12. Pagubele totale sunt estimate la doua milioane de euro.

In aceasta dimineața, o cisterna a derapat pe o sosea din Vrancea si s-a rasturnat. La locul accidentului au ajuns mai multe masini de politie si echipaje SMURD de descarcerare. Din pacate, potrivit autoritatilor, cel care se afla la volanul cisternei a decedat. Exista pericol de incendiu.

Statia meteo de la Intorsura Buzaului a inregistrat marti dimineata, la ora 5,30, cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna: minus 2,7 grade Celsius.

Business

Mecanismul European de Stabilitate (MES), fondul permanent de salvare a zonei euro, a intrat luni in vigoare dupa prima reuniune a consiliului guvernatorilor, format din ministrii de Finante din zona euro, la Luxemburg, transmite AFP.

Cei sase angajati ai CET Braila care au intrat, joia trecuta, in greva foamei, au incetat protestul luni seara, in urma promisiunilor ca isi vor primi salariile pe o luna cel tarziu pana vineri.

International

Soldatii mexicani au anuntat ca este posibil sa-l fi ucis pe unul dintre cei mai puternici traficanti de droguri din Mexic, seful cartelului Zetas, Heriberto Lazcano. Daca se va dovedi ca informatia este reala, atunci aceasta ar fi cea mai mare victorie inregistrata de autoritatile mexicane in ultimii 6 ani de razboi cu traficantii de droguri, sub presedintia lui Felipe Calderon.

Lifestar

Filmul "Profa rea, dar buuuna/ Bad Teacher", cu Cameron Diaz si Justin Timberlake in rolurile principale, va deveni serial TV.

Sport

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa organizata cu ocazia infiintarii Comitetului de Sprijin al echipei de handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea, ca formatia campioana a Romaniei are nevoie de un buget de doua milioane de euro pentru acest sezon.

Incredibil

Citeste si:
Gigi Becali, declarații total neașteptate despre situația lui...
Gigi Becali, declarații total...

Clubul argentinian River Plate a intrat, de luni, in Cartea Recordurilor cu un steag alb-rosu de 7.829 de metri lungime, confectionat de fani si desfasurat in Buenos Aires, intre locul unui fost stadion al echipei si arena Monumental, informeaza cotidianul As.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.