Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca Raed Arafat i-a prezentat un deficit de 700 de milioane lei in functionarea spitalelor.

In baza bugetului aprobat de Guvernul PDL, spitalele trebuiau inchise in luna septembrie, deoarece nu li se asigura functionarea pe ultimul trimestru, a declarat premierul, ciotat de MEDIAFAX.

"Avem un deficit, in acest moment, asa cum mi l-a prezentat domnul secretar de stat Raed Arafat, de 700 de milioane de lei in functionarea spitalelor. Practic, spitalele, pe baza bugetului aprobat de Guvernul PDL, trebuiau inchise in luna septembrie 2012 deoarece nu li se asigura functionarea pentru ultimul trimestru al anului", a spus Ponta, care detine si functia de ministru interimar al Sanatatii.

El a precizat ca acest deficit, alaturi de taxa de claw-back, face parte din cele 15 "bombe cu ceas" lasate de guvernarea PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.