Barbatul care a injunghiat un vatman in zona intersectiei Calea Serban Voda cu Bulevardul Marasesti din Capitala, a fost retinut de politisti.

Oficiali din Politia Capitalei declarau, joi seara, pentru MEDIAFAX, ca barbatul care l-a injunghiat pe vatman s-a predat la sediul Sectiei 14 Politie si este audiat de anchetatori. El a venit la Politie insotit de avocati.

Barbatul este cercetat pentru loviri sau alte violente si port ilegal de arma alba, informeaza, vineri, Politia Capitalei.

Politistii bucuresteni au fost sesizati joi, in jurul orei 16.00, prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul ca la intersectia Calea Serban Voda cu Bulevardul Marasesti a avut loc o altercatie intre un vatman si un sofer.

Din primele cercetari efectuate de politisti a rezultat ca, in urma unui conflict spontan in trafic, soferul a provocat scandal si l-a injunghiat pe vatman, producandu-i o plaga la nivelul mainii drepte, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Capitalei.

Potrivit surselor citate, soferul, care conducea un autoturism Dacia Duster, a intrat cu masina pe linia de tramvai, din cauza aglomeratiei, moment in care intre el si vatman a inceput un conflict verbal. Ulterior, conflictul a degenerat, iar soferul a scos un cutit si l-a taiat pe vatman la antebrat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.