Traficul rutier va fi restrictionat, sambata si duminica, pe mai multe bulevarde si strazi din centrul Capitalei, din cauza unui maraton international si a unei curse pe distanta de 3,5 kilometri.

Potrivit sursei citate, traficul va fi inchis sambata, intre orele 8.30 si 14.30, pe bulevardul Unirii, intre Piata Constitutiei si intersectia cu Regina Maria, doar pe sensul catre Piata Unirii.

Duminica, circulatia auto va fi restrictionata, in intervalul 5.00 - 17.00, in urmatoarele zone: Piata Constitutiei, bulevardul Libertatii (intre Piata George Cosbuc si Splaiul Independentei), bulevardul Unirii (intre Piata Alba Iulia si Piata Constitutiei), bulevardul Decebal (intre Piata Alba Iulia si Piata Hurmuzachi, pe ambele sensuri), bulevardul Basarabia (de la Piata Muncii pana la intersectia cu bulevardul Chisinau), zona National Arena, bulevardul Natiunile Unite, strada Halelor, Splaiul Independentei (pe ambele maluri ale Dambovitei intre Pod Eroilor/Stirbei Voda si Piata Unirii) si Calea Victoriei (intre intersectia cu Splaiul Independentei si cea cu Ion Campineanu).

Tot duminica, din cauza cursei pe distanta de 3,5 kilometri care se va desfasura pe strazile din jurul Palatului Parlamentului, circulatia auto va fi restrictionata, intre orele 9.30 si 11.30, pe bd Libertatii, Calea 13 Septembrie, strada Izvor si bd. Natiunile Unite.

Maratonul va avea loc tot duminica, pe distanta de 42 de kilometri, cu punct de plecare si sosire in Piata Constitutiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.