Romanii sunt cei mai romantici europeni, in timp ce nemtii sunt cei mai mari petrecareti, se arata intr-un studiu realizat in 12 tari europene si comandat de MasterCard pentru a descoperi ingredientele unui week-end reusit.

Raportul "Secretele unui Week-end De Nepretuit" arata ca romanii sunt pe primul loc in topul romantismului, 88 la suta dintre cei intrebati au spus ca un week-end reusit este obligatoriu un week-end romantic, fata de numai 26 la suta dintre respondentii din Polonia. Practic, toti romanii declara ca ar dori sa isi petreaca week-end-ul perfect in compania partenerului lor de viata.

Cand vine vorba de cheltuirea banilor in week-end, majoritatea romanilor (71 la suta) declara ca in timpul week-end-urilor cheltuiesc mai multi bani pentru persoana iubita decat pentru ei insisi, iar numai un sfert (26 la suta) admit ca fac mai multe cheltuieli in interes personal.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.