Organizatia Voluntari pentru Idei si Proiecte a inceput o noua sesiune de recrutare si cauta studenti pe care sa-i dezvolte personal si profesional in directia in care isi doresc.

VIP Romania stie ca nevoile de dezvoltare ale studentilor sunt diverse. Nu exista un singur motiv pentru care sa aplici la o organizatie de studenti.

Cand vine vorba de VIP, cautarea unui mediu care sa-ti defineasca studentia, indiferent ca esti in anul I, II, III sau esti la master, genereaza mai multe rezultate: diversitatea de domenii in care poti sa te dezvolti, contactul cu profesionisti, lucrul cu oameni care iti impartasesc pasiunea, proiectele pe care le organizezi.

Cele patru comunitati de sub umbrela VIP dezvolta an de an proiecte, adevarate oportunitati, atat pentru membrii organizatori, cat si pentru participanti.

Business Club
le ofera entuziastilor cu idei de business contact cu lumea afacerilor si ii ajuta sa-si dezvolte o mentalitate antreprenoriala, pregatindu-i, astfel, sa se lanseze.

International Affairs constituie mediul care formeaza studentii pasionati de diplomatie si relatiile internationale.

Econosofia
e comunitatea care iti arata ca nu iubesti degeaba macroeconomia si care te ajuta sa o intelegi pe deplin si prin practica, nu doar din manuale.

Nu in ultimul rand, Leadership Development o sa iti asigure resursele care iti sunt necesare pentru a deveni un lider.

Indiferent de comunitatea in care alegi sa te implici, ai de ales intre 6 departamente pe care te poti specializa: Fundraising, Marketing, Public Relations, Human Resources, Financiar, Online.

Cu ocazia recrutarilor, membrii VIP sunt de gasit intre 1-18 octombrie la standul din ASE, cladirea Mihai Eminescu, dar si in SNSPA, Universitatea Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Nationala de Arte.

Formularul de aplicare (termen limita: 18 octombrie), alaturi de alte informatii despre organizatie se gasesc pe www.vipromania.ro. Ca sa fii la curent cu noutatile, urmareste si pagina de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.