Incepand cu 8 octombrie, Discovery Channel va difuza serialul documentar "Politisti de elita", o productie despre activitatea a trei trupe speciale de politie din Bucuresti, Moscova si Varsovia. 

Potrivit economica.net, fiecare dintre cele sase episoade va urmari ofiteri de politie din diverse echipaje (Furturi, Omucideri, Crima Organizata, Supervizarea Bandelor, Droguri, Trafic Uman si Unitati Antitero), implicati in misiuni de rapire, trafic de droguri sau raiduri de proportii.

Mai multe echipaje de filmare din Bucuresti, Moscova si Varsovia au surprins in detaliu aceste misiuni din perspectiva ofiterilor implicati.

"Colaborarea cu Discovery Channel ne onoreaza. Consider ca este o oportunitate ca cetatenii sa cunoasca indeaproape activitatea politistilor romani. Activitatea Politiei Romane si a Politiei de Frontiera, cele doua structuri M.A.I. implicate in proiect, este una extrem de dificila care necesita un efort maxim si un profesionalism desavarsit. Misiunile desfasurate sunt mult mai complexe decat cele prezentate, in general, de catre mass-media, dar acum, cu ocazia acestui proiect, telespectatorii vor avea ocazia sa afle si partea mai putin vizibila a activitatii politistilor de elita. Acestia vor descoperi ca devotamentul lor fata de tara si de misiunea lor sta intotdeauna inaintea vietii de familie. Sunt convins ca acest proiect va avea un real succes si ca aceasta prima colaborare cu Discovery Channel este doar inceputul", a declarat Mircea Dusa, ministrul Administratiei si Internelor.

In Romania, primul episod va fi difuzat luni, 8 octombrie, incepand cu ora 22.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.