Un elev in varsta de 16 ani a fost ucis, iar un altul a fost ranit, in noaptea de vineri spre sambata, pe o strada din cartierul bucurestean Ferentari, dupa ce au fost injunghiati de un tanar, in urma unui conflict spontan, informeaza Politia Capitalei.

Potrivit MEDIAFAX, primii care au ajuns la locul tragediei au fost paramedicii SMURD, care au gasit un un adolescent in varsta de 16 ani ranit in zona inimii, aflat in stare de inconstienta, si un altul, de 17 ani, cu o taietura la brat. Medicii au incercat timp de aproape o ora sa-l resusciteze pe cel ranit grav, insa acesta nu a mai putut fi salvat.

Politistii Serviciului Omoruri au declansat o ancheta si au stabilit ca, in jurul orei 3.00, cei doi, care sunt elevi, s-au certat un tanar care, la un moment dat, a scos un briceag si i-a lovit pe amandoi.

Baiatul ranit la brat a fost transportat de ambulanta la spital, pentru acordarea de ingrijiri medicale, nefiind necesara internarea. Potrivit anchetatorilor, rana nu i-a pus viata in pericol, insa acesta se afla inca in stare de soc.

Cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Politia Capitalei - Serviciul Omoruri, pentru identificarea autorului si stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.