SUA considera ca decizia CSAT privind avioanele e un pas in directia modernizarii Armatei romane, scrie MEDIAFAX.

Guvernul SUA considera ca decizia CSAT privind achizitia avioanelor multirol este un pas in directia modernizarii Fortelor Armate romane,ceea ce va creste interoperabilitatea cu NATO si va ajuta Romania sa-si indeplineasca obligatiile in cadrul Aliantei, informeaza Ambasada SUA.

"Guvernul SUA considera ca acesta este un pas in directia modernizarii Fortelor Armate romane, ceea ce va creste interoperabilitatea cu NATO si va ajuta Romania sa-si indeplineasca obligatiile in cadrul Aliantei. Romania este un partener apreciat, partener strategic si aliat si ne dorim sa continuam sa consolidam relatia excelenta dintre cele doua tari", se arata intr-un comunicat al Biroului de Diplomatie Publica al Ambasadei SUA.

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) a aprobat joi proiectul de "realizare graduala a capabilitatii de aparare aeriana" in cadrul programului «Avion multirol al Fortelor Aeriene".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.