"Harry Potter si printul semipur", al saselea si penultimul volum al seriei "Harry Potter", a fost lansat sambata seara, in jurul orei 00.00, la Carrefour Orhideea.

Simultan, cartea a fost lansata si in 9 din cele 12 librarii Humanitas, din Alba Iulia, Bucuresti, Piatra Neamt, Iasi, Galati, Timisoara, Sibiu, Cluj-Napoca si Oradea. Pro TV a organizat, in Carrefour, concursuri pentru fanii micului vrajitor. In holul magazinului a fost amenajata o scena speciala, unde vedetele Pro TV i-au provocat pe cei cateva sute de copii, prezenti inca de la ora 9 seara, la patru concursuri pe tematici diferite.

Amfitrionul serii, Hagrid, interpretat de actorul Marius Chivu, a invitat pe scena grupuri formate din cate 4-8 copii, carora li se puneau intrebari referitoare la cartile seriei "Harry Potter". Astfel de concursuri au avut loc si in librariile Humanitas.

"La un moment dat, cate 20-30 de copii raspundeau in cor la aceeasi intrebare si toata lumea stia raspunsul", ne-a spus Adrian Dinu, coordonatorul retelei de librarii Humanitas. "Grupul Humanitas este format din editura Humanitas, librarii si editura multimedia. Grupul de librarii are la vanzare cartile tuturor editurilor. Asa se explica parteneriatul cu editura Egmont, pentru acest eveniment", a adaugat Adrian Dinu.

Pretul recent lansatului volum din seria Harry Potter este de 47.99 RON, iar cartea are 600 de pagini. Ecranizarea romanului va intra in cinematografe in 2008, iar numele celui care il va regiza nu a fost inca anuntat publicului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.