Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a anuntat ca circulatia pe Centura Capitalei, in zona km 8+900 va fi inchisa in perioada 28 septembrie - 2 octombrie 2012, intre orele 00:00-04:00. 

Potrivit comunicatului emis de CNADNR, masura inchiderii circulatiei este motivata de lucrarile de montare a grinzilor la pasajul superior aferent autostrazii A3, Bucuresti-Brasov.

In aceasta perioada, pe relatia A2-DN1, traficul va fi deviat prin sensurile giratorii ale autostrazii A3, cu iesire prin breteaua de legatura care debuseaza in Centura Bucuresti.

De asemenea, pe relatia DN1-A2, traficul va fi oprit pentru perioade de maximum 75 minute care vor alterna cu intervale de minimum 30 minute in care se va da drumul la trafic, in vederea decongestionarii.

Dirijarea si informarea participantilor la trafic vor fi realizate de politistii rutieri care se vor afla in permanenta in zona sectorului de drum restrictionat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.