Politistii si procurorii fac, joi, 22 de perchezitii in Bucuresti si judetele Ilfov, Valcea si Olt, fiind vizate mai multe cadre didactice si salariati ai unei institutii de invatamant superior din Capitala, cercetati pentru fapte de coruptie si fals.

In urma perchezitiilor vor fi duse la audieri 40 de persoane, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane, citat de MEDIAFAX.

"In cauza se efectueaza cercetari fata de mai multe cadre didactice si salariati ai unei institutii de invatamant superior din municipiul Bucuresti, pentru fapte de coruptie si fals", a precizat Politia Romana.

Potrivit unor surse judiciare, in acest caz ar fi vizate cadre didactice de la Universitatea Bioterra, care ar fi pretins bani de la studenti pentru acordarea unor note mai mari la licenta.

La perchezitii participa ofiteri de politie de la Inspectoratului General al Politiei Romane, impreuna cu cei de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Valcea si Politia Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea.

Potrivit Realitatea TV, sunt audiati, printre altii, un decan si un prodecan. Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, a trimis Corpul de Control la Bioterra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.