Guvernul a luat inapoi terenul atribuit de Cabinetul Boc pentru constructia unui patinoar in Brasov.

Guvernul a decis sa retraga Consiliului Local al Municipiului Brasov, condus de primarul PDL George Scripcaru, terenul atribuit anterior de catre Guvernul Boc pentru constructia unui patinoar, motivand ca autoritatea locala nu a intreprins nicio masura de realizare a investitiei, cum avea obligatia.

"Revenirea de drept" a terenului din administrarea Consiliului Local al Municipiului Brasov in cea a Ministerului Educatiei a fost decisa in sedinta de miercuri a Executivului, scrie MEDIAFAX.

Decizia este argumentata de Guvern prin faptul ca "nu s-a intreprins nicio masura de catre Consiliul Local Brașov pentru construirea unui patinoar", așa cum era stipulat in hotararea de guvern prin care terenul a fost acordat municipalitatii.

In luna februarie a acestui an, Guvernul Boc a avizat trecerea unui teren apartinand Complexului Sportiv National "Poiana Brasov", administrat de catre Ministerul Educatiei, la Consiliul Local al Municipiului Brasov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.