Trei politisti din Bucuresti au murit si un al patrulea este grav ranit dupa ce masina in care mergeau s-a rasturnat, miercuri dimineata, in localitatea Uzunu, judetul Giurgiu.

[UPDATE] Cei patru politisti implicati in accidentul produs, miercuri dimineata, pe DN 5 si in urma caruia trei dintre ei au murit, iar altul a fost grav ranit, lucrau la Sectia 14 Politie din Capitala, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Giurgiu, Cornel Vasilache, cei patru politisti locuiau la Giurgiu si faceau naveta in Capitala, fiind angajati ai Sectiei 14 Politie. In momentul producerii accidentului, cei patru politisti se intorceau de la serviciu cu masina unuia dintre ei.

"Toti sunt angajati ai MAI, la Sectia 14 Politie din Bucuresti si domiciliaza in municipiul Giurgiu, deci faceau naveta la serviciu. Acum se intorceau de la munca, iar pe DN 5, intre localitatile Uzunu si Daia, soferul a pierdut controlul volanului, masina iesind de pe sosea prin dreapta si lovind un parapet al unei parcari", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Giurgiu.

In urma accidentului, si-au pierdut viata politistul aflat la volanul masinii, Alexandru B. (34 de ani), si doi colegi ai acestuia, respectiv Marian G. (38 de ani) si Viorel P. (42 de ani). De asemenea, un al patrulea politist, Cristian V. (39 de ani), a fost grav ranit, fiind transportat cu o ambulanta la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Bucuresti.

Potrivit unor surse din politie, cei patru politisti lucrau la Sectia 14 din Capitala de aproximativ un an si jumatate, dupa ce fusesera disponibilizati de la Scoala de aplicatii navale Giurgiu, ca urmare a reorganizarii Politiei de Frontiera.

La momentul respectiv, aproximativ 20 de politisti de frontiera disponibilizati au fost angajati la Politia Capitalei, in Sectorul 4, la sectiile 14, 15, 16 si 26, au precizat sursele citate.

In conditiile in care faceau naveta, cei patru politisti de la Sectia 14 fusesera pusi sa lucreze pe aceeasi tura. Acestia veneau si plecau de la serviciu cu masina unuia dintre ei, contribuind cu totii la benzina, au mai spus sursele citate.

Citeste si:
Ce trebuie să știi atunci când începi o activitate de ridesharing
Ce trebuie să știi atunci...

Reprezentanti din politie au mers in Giurgiu dupa accident, fiind facute toate demersurile pentru a ajuta familiile politistilor.


Potrivit stirileprotv.ro, Adrian Creanga, de la Centrul Infotrafic, a declarat ca accidentul a avut loc pe DN5, Bucuresti - Giurgiu, dupa ce masina in care erau cei patru politisti a intrat intr-un parapet de pe marginea drumului si s-a rasturnat.

Cei patru politisti se indreptau spre casa, dar soferul a adormit la volan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.