Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a ajuns, marti, la DNA Pitesti, insotit de avocatul sau si de un medic cardiolog, pentru a-i fi prezentate invinuirile intr-un nou dosar privind fraude cu fonduri europene, el declarand, la intrare, ca este "putin in convalescenta".

Constantin Nicolescu a ajuns la DNA Pitesti in jurul orei 9.15, alaturi de avocat si de medicul Cristiana Stocheci de la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti, el spunandu-le jurnalistilor ca este "putin in convalescenta", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Sper ca dupa tratament sa fie mai bine. Probabil ca astazi m-au chemat sa semnez documentul pentru ca data trecuta nu am reusit. Daca as sti ce s-a intamplat data trecuta, v-as spune, dar nu stiu pentru ca este ceva ce nu poate fi controlat. Eu am crezut ca sunt calm si pot sa primesc vestea, dar se pare ca nu am reusit. Deocamdata in dosar sunt invinuit, nu stiu ce argumente au dumnealor, eu trebuie sa raspund la intrebari. Nu pot sa spui dupa o asemenea situatie ca esti bine, sper sa rezist. Poate ca asa e soarta. Daca ar fi dupa medici ar trebui sa stau linistit, dar nici ei nu pot sa stapaneasca situatia dupa socul nervos, cerebral pe care l-am avut. Nu ma retrag de la Consiliul Judetean. Sper ca dupa tratament sa fie mai bine, acum sunt putin in convalescenta", a declarat presedintele Consiliului Judetean Arges.

Citeste si: Nicolescu, internat la Floreasca cu sindromul coronorian acut


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.