Vremea se va incalzi treptat in toata tara, iar scaderea brusca a temperaturii din weekendul trecut va fi remediata cu valori termice ridicate si soare.

Vremea va fi predominant frumoasa, luni, si mai calda decat in mod normal in ultima decada a lunii septembrie, indeosebi in regiunile sud-vestice. Cerul va fi variabil in vestul, centrul si nordul tarii si mai mult senin in rest, iar vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 31 de grade, iar cele minime intre 3-4 grade in depresiuni si 19-20 de grade in Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea, izolat vor fi conditii de ceata, scrie mediafax.ro.

La Bucuresti, vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 27-28 de grade, iar cea minima de 12-14 grade.

Marti, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului. In cursul zilei, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari temporare ale vantului, in Maramures, si pe arii restranse in Banat, Crisana, Transilvania si jumatatea de nord a Moldovei. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 32 de grade, iar cele minime intre 9 si 19 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.