Presedintele ICR, Andrei Marga, a declarat ca isi propune sa promoveze artistii romani "de prim plan, fie ca acestia sunt deja consacrati, fie ca sunt mari promisiuni". 
"ICR ar trebui sa aiba ca scop major producerea de noi valori de cultura si civilizatie, reprezentarea si promovarea culturii si civilizatiei poporului roman in tara si in lume, luata in intregime. Deci, accentul se muta pe producerea de valori", a declarat Andrei Marga, potrivit romanialibera.ro.

"ICR trebuie sa-si asume, sa incurajeze si sa intretina dezbaterea culturala de buna calitate in care cetatenii Romaniei sa se exprime si sa-si regaseasca vederile. Contributia la elaborarea de proiecte 'Romania 2020' va trebui sa aiba prioritate. Deci accentul se muta pe configurarea alternativelor de evolutie a Romaniei si articularea proiectelor corespunzatoare, in locul actualei stagnari a dezbaterii", a mai adaugat noul presedinte al ICR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.