Dupa o duminica ploioasa, vremea se imbunateste treptat la inceputul saptamanii.

Luni, in jumatatea de sud-est a tarii cerul va fi mai mult noros, local va ploua in general slab, iar vantul va sufla moderat, cu unele intensificari. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si ploile se vor semnala izolat, mai ales in cursul zilei, scrie gandul.info.

Temperatura aerului va avea valori normale pentru aceasta perioada, cu maxime cuprinse intre 20 si 27 de grade si minime intre 8 grade si 18 grade, usor mai scazute in depresiuni.

Bucuresti va avea parte de cateva ploi scurte, iar in rest cerul va fi innorat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima va fi de 14...15 grade.

Marti, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in timpul zilei, cand pe arii restranse, indeosebi la munte va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 28 de grade, iar cele minime intre 10 si 18 grade, mai scazute in depresiuni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.