Reprezentantii Politiei Judetene Salaj sustin ca minorii care au atacat un grup de turisti straini care fac turul Europei pe biciclete au declarat, la audieri, ca au recurs la acest gest pentru ca cetatenii straini oprisera in apropierea locuintei lor si au facut mai multe fotografii.

Potrivit unui comunicat transmis, sambata dupa-amiaza, de Politia Salaj, in cazul atacului cu pietre asupra mai multor turisti straini, in localitatea salajeana Surduc, au fost identificati cinci copii, conform MEDIAFAX.

Acestia au sustinut la audieri ca mai multi turisti pe biciclete s-au oprit in fata casei lor, s-au apropiat de locuinta si au facut mai multe fotografii, acesta fiind motivul pentru care au aruncat cu pietre in directia lor.

Totodata, Politia Salaj sustine ca a fost sesizata de vineri in legatura cu incidentul, de catre ghidul cetatenilor straini, care insa a spus ca nu se afla pe raza localitatii Surduc, ci la limita judetelor Cluj si Salaj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.