O conducta de gaze din statia Romancierilor, din Drumul Taberei, a luat foc, vineri seara, in timpul lucrarilor de la Metrou.

Anchetatorii cred ca vina apartine soferului excavatorului care, din neatentie a dat cu vola utilajului in teava de gaze provocand o scanteie care a aprins valvataia. Ingineri de gaze afirma ca in Drumul Taberei nu a fost sparta conducta principala, ci una secundara care face legatura cu strada Romancierilor, reprezentantii ai autoritatilor oprind alimentarea.

Scurgerea de gaze a fost anuntata la 112 de locuitorii cartierului inspaimantati de proportiile focului. Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fata locului pentru a stinge flacara care, potrivit martorilor, depasea inaltimea de 25 de metri. Dupa aproximativ o ora flacara a fost stinsa, relateaza adevarul.ro.

Alimentarea cu gaze naturale a clientilor din zona se va relua dupa remedierea defectului de catre echipele de interventie, in cursul zilei de sambata, incepand cu orele 15.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.