Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, joi, ca lucrarile la parcarile subterane din Piata Valter Maracineanu, strada Edgar Quinet si din spatele Spitalului Coltea ar putea incepe din aceasta toamna.

Potrivit MEDIAFAX, Sorin Oprescu a spus ca, daca vremea permite, lucrarile la cele trei parcari subterane ar putea incepe dupa ce sunt finalizate lucrarile la parcarea de la Universitate.

Edilul sef al Capitalei a precizat ca parteneriatele public-private pentru aceste parcari au fost semnate, iar autorizatiile de construire sunt in curs de elaborare.

Parcarea subterana de la Universitate va fi functionala in cursul lunii septembrie, anunta in august primarul Capitalei.

Parcarea de la Universitate are trei niveluri si o capacitate de 420 de locuri pentru autoturisme si 21 de locuri speciale pentru motociclete. Aceasta are o intrare din strada Academiei, o iesire langa Muzeul de Istorie si inca o intrare "interschimbabila" in dreptul strazii Toma Caragiu, acolo unde va fi amplasat si liftul pentru soferii care parcheaza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.