Patru universitati din Romania sunt incluse in Clasamentul International al Universitatilor - QS World University Rankings 2012.

Patru universitati din Romania sunt incluse in Clasamentul International al Universitatilor - QS World University Rankings 2012, scrie hotnews.ro.

Este vorba despre Universitatea din Bucuresti, Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi si Universitatea de Vest din Timisoara, care se afla in Top 700 la nivel mondial.

Toate cele patru universitati se claseaza pe locuri intre 600 - 700 in Clasamentul International al Universitatilor 2012/2013.

Aflat la a noua editie, Clasamentul International al Universitatilor - QS World University Rankings - evalueaza calitatea cercetarii, gradul de angajabilitate al absolventilor, calitatea procesului de predare si gradul de internationalizare a universitatilor.

Top 10 universitati din lume

Massachusetts Institute of Technology
Cambridge University
Harvard University
UCL (University College London)
University of Oxford
Imperial College London
Yale University
University of Chicago
Princeton
California Institute of Technology (Caltech)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.