Cinci persoane, intre care doi copii, au murit si o alta a fost ranita grav intr-un accident petrecut marti dimineata, pe DN 13.

Accidentul a avut loc in jurul orei 7.20, intre localitatile muresene Chendu si Ticmandru, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal in urma unei depasiri neregulamentare, circulatia in zona fiind blocata.

Potrivit sefului Politiei Rutiere Mures, Lucian Archiudean, o femeie aflata la volanul unui autoturism Seat Ibiza a intrat neregulamentar in depasire si a tamponat frontal un autoturism de teren, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cinci persoane aflate in autoturismul Seat Ibiza au murit in urma accidentului, iar soferul masinii de teren a suferit cateva contuzii toracice, fiind transportat la spital la Targu Mures, a mai spus Lucian Archiudean.

"Accidentul s-a produs pe Drumul National 13 European 60, intre localitatile muresene Chendu si Tigmandru, pe fondul unei depasiri
neregulamentare facute de conducatorul unui autoturism Seat Ibiza - o femeie de circa 40 de nai, din Chendu. Masina a tamponat frontal un
autoturism de teren care circula regulamentar din sens opus, un Audi Q7. Cei cinci ocupanti ai autoturismului Seat Ibiza, intre care doi copii, au
decedat", a declarat sefului Politiei Rutiere Mures.

Circulatia in zona este blocata de peste o ora, pentru a permite descarcerarea victimelor de catre echipele de interventie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.