Peste 300 de angajati ai combinatului Oltchim Ramnicu Valcea au reluat protestele, luni, in fata pavilionului administrativ al societatii.

Manifestantii cer demisia liderului sindical Mihai Diculoiu, pe motiv ca acesta nu le mai reprezinta interesele si este "partas la prabusirea unitatii", relateaza MEDIAFAX.

"Suntem nemultumiti de modul in care am fost tratati de conducerea sindicatului. Acesta este un alt motiv de nemultumire si nu vom inceta protestele pana cand liderul sindicatului Oltchim, Mihai Diculoiu, nu-si va prezenta demisia. El este complice la prabusirea unitatii si trebuie sa-si dea demisia. De asemenea, suntem suparati pe raspunsurile Guvernului, nu avem incredere ca situatia se va rezolva", a spus unul dintre protestatari.

Protestul are loc in fata pavilonului administrativ al Combinatului Olchim, pana la ora transmiterii acestei stiri neinregistrandu-se incidente. Oamenii sunt condusi la protest de Corneliu Cernev, pe care il vor in locul lui Diculoiu la conducerea sindicatului.

Protestele angajatilor de saptamana trecuta au capatat o tenta violenta cand oamenii au patruns cu forta in sediul companiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.