Un numar de 16 persoane, intre care trei copii, au ajuns, duminica, la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara dupa ce au participat la hramul unei manastiri din comuna Tazlau, judetul Neamt.

Potrivit directorului medical al Unitatii de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean Neamt, medicul Cristina Atanasoaie, pacientii sunt in stare buna, dar au varsaturi si diaree, scrie gandul.info.

"Se pare ca au mancat produse din peste la hramul acela. Au ajuns la spital 13 adulti si trei copii", a spus Atanasoaie.

Conform sursei citate, pacientii au ramas internati in spital, cu exceptia unuia care a refuzat acest lucru si a plecat acasa. Ea a precizat ca la hramul manastirii din localitatea Tazlau au participat aproximativ 200 de oameni, astfel ca este posibil ca numarul bolnavilor sa creasca. Produsele culinare au fost oferite de Primarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.