Patru persoane care au participat sambata la Ziua Romilor de la Costesti, judetul Valcea, au ajuns la spital, duminica dimineata.

Scandalul a izbucnit pe fondul unor neintelegeri mai vechi intre cele doua familii, dar si intrucat la Ziua Nationala a Romilor de la Costesti, judetul Valcea, membrii familiei Bratianu au adus mai multe masini de lux, intre care si un Ferrari pe o platforma, relateaza MEDIAFAX.

"A fost un scandal intre patru persoane. Victimele sunt injunghiate, iar conflictul ar fi izbucnit dupa ce acestia ar fi revenit acasa dupa cheful de la Costesti, din judetul Valcea. Toti sunt barbati, iar in timpul altercatiei o masina a fost incendiata. Doi dintre raniti au fost dusi la Spitalul Judetean de Urgenta din Ramnicu Valcea, fiind in operatie, iar alti doi, frati de 22 si 27 de ani, sunt la Spitalul din Craiova", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Valcea, agent Loredana Sandu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.