Sase persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, sambata dupa-amiaza, in urma unui accident care a avut loc in afara localitatii Chilieni, judetul Covasna.

[UPDATE] Soferul tractorului nu s-a asigurat

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Covasna, Marius Tolvaj, a declarat ca in urma accidentului sase persoane au murit, din care cinci femei si un barbat, alte trei fiind ranite grav.

La locul accidentului se afla sase ambulante si a ajuns si un elicopter SMURD de la Targu Mures. Informatia privind bilantul victimelor accidentului a fost confirmata si de adjunctul Politiei Judetene Covasna, Silviu Stoenescu.

Totodata, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Covasna, Iulia Grigoras, a declarat, sambata dupa-amiaza, corespondentului MEDIAFAX, ca soferul tractorului nu s-a asigurat la trecerea de cale ferata, autovehiculul fiind lovit de tren.

Seful ISU Covasna, Gyorgy Alfons, a declarat ca primele informatii arata in remorca tractorului s-ar fi aflat 15-16 persoane, dar inainte de impact o parte dintre acestea au reusit sa sara.

El a spus ca autovehiculul a fost lovit de un tren personal care circula intre Targu Mures si Brasov, iar la ora transmiterii acestei stiri traficul feroviar este blocat in zona.



Tractorul cu remorca in care acestea se aflau a fost lovit de un tren, transmite MEDIAFAX.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Covasna, Marius Tolvaj, a afirmat ca din primele informatii reiese ca sunt cinci morti si trei raniti in urma accidentului.

Potrivit sursei citate, primele date arata ca in remorca erau muncitori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.