Primarul interimar al localitatii Jilava (Ilfov) s-a sinucis, fiind gasit spanzurat, joi dimineata.

Primarul interimar din Jilava a fost gasit spanzurat in garajul casei, iar familia sa a sunat la 112, insa echipajul medical ajuns la fata locului nu a putut decat sa constate decesul barbatului, realteaza romanialibera.ro.

"Primele indicii arata ca primarul din Jilava s-a sinucis. Decoamdata, nu s-a gasit vreun mesaj de adio. Deocamdata, nu putem sa dam detalii despre ce s-a gasit la locul faptei. Ancheta trebie desfasurata luandu-se in considerare toate ipotezele, trebuie sa luam in calcul toate posbilitatile", a declarat procurorul Anca Andrei.

Anca Andrei a confirmat ca sotia lui Gheorghe Brotea l-a gasit mort in cursul noptii de miercuri spre joi si a sunat la 112.

La Parchetul de pe langa Tribunalul Ilfov a fost inregistrata o cauza penala avand ca obiect incidentul privind posibila sinucidere a primarului interimar al localitatii Jilava, Gheorghe Brotea, despre care procurorii au aflat ca era cam tensionat de cateva zile.

"La fata locului se afla procurori din cadrul acestei unitati de parchet si lucratori de politie de la Inspectoratul Judetean de Politie Ilfov, in vederea efectuarii cercetarii locale (...) Au fost gasite la fata locului scara si funia, nefiind elemente care sa ateste alte imprejurari, iar la finalizarea cercetarii locale, cadavrul va fi dus la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici", adauga Ministerul Public.

Citeste si:
De ce s-a sinucis Stephan Pelger. Psihologul Ramona Novac a tras un...
De ce s-a sinucis Stephan...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.