Decizia Guvernului i-a luat prin surprindere pe elevi si profesori, care spun ca au primit cu o mana si li s-a luat cu alta, scrie adevarul.ro.

Cu toate ca anul scolar va incepe pe 17 septembrie conform anuntului facut de Ministerul Educatiei, festivitatea de deschidere a noului an de invatamant va avea loc sambata, 15 septembrie.

Ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu a precizat ca prelungirea vacantei elevilor va duce la scurtarea vacantei de primavara cu o saptamana.

In aceste conditii, structura noului an scolar va fi: semestrul I incepe luni, 17 septembrie, si se termina pe 21 decembrie. In perioada 29 octombrie-4 noiembrie, elevii din invatamantul primar si prescolar vor benefcia de o vacanta de o saptamana.

Semestrul II va debuta pe 14 ianuarie si se va incheia pe 21 iunie, vacanta de primavara fiind programata in intervalul 13-21 aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.