La inceput de saptamana si de septembrie, valorile termice vor fi mai ridicate decat cele inregistrate in mod obisnuit pentru aceasta perioada.
Luni, vremea va fi in continuare frumoasa si calda. Cerul va fi variabil in regiunile nordice si mai mult senin in restul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 33 de grade, iar cele minime intre 11 si 21 de grade, usor mai scazute in depresiuni, pana la 7 grade.

Cele mai ridicate temperaturi vor fi in Timisoara si Oradea, unde maximele vor ajunge la 33 de grade. Daca partea vestica a tarii va fi marcata ca fiind cea mai calduroasa, pe litoral si in nordul tarii, valorile nu vor depasi 26 de grade, scrie adevarul.ro.

Marti, vremea se va mentine calda. In continuare, temperaturile vor fi mai ridicate decat normal in aceasta perioada. Pe timpul zilei, cerul va fi predominant senin si doar la munte se vor simti intensificari ale vantului, unde sunt asteptate si ploi, sub forma de averse. Maximele vor fi cuprinse intre 23 si 32 de grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.