Girafa de la Antipa, distrusa in urma cu aproape doua saptamani, a fost restaurata si reamplasata in fata muzeului bucurestean.

Cu ocazia reamplasarii girafei in fata Muzeului Antipa, directorului muzeului a multumit presei care s-a asociat la "exprimarea sentimentului de simpatie pentru ce a fost girafa pana pe 18 august", ceea ce a facut ca populatia Bucurestiului sa vina cu indemnul de a se face donatii pentru restaurarea girafei, relateaza stirileprotv.ro.

Cum firma Artex Services International, care s-a ocupat de reamenajarea expozitiei permanente de la Antipa, a refacut gratuit mulajul girafei, banii care se vor strange din donatii vor fi folositi pentru a popula spatiul din fata muzeului si cu alte siluete de animale, a precizat Murariu.

"Le multumim tuturor celor care s-au pozat alaturi de ea si celor care s-au purtat decent cu ea. Speram ca in viitor sa avem suficiente fonduri pentru a o restaura", au transmis reprezentantii Muzeului Antipa, pe pagina oficiala de Facebook a institutiei, ulterior distrugerii mulajului, in noaptea de 18 spre 19 august.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.