Toate taxiurile din zona Aeroportului "Henri Coanda" au fost verificate, joi, de politisti si de lucratori ai altor institutii, actiunea vizand, in principal, combaterea pirateriei si a cazurilor de inselare a clientilor.

Potrivit MEDIAFAX, politistii i-au cautat, astfel, pe taximetristii care folosesc asa-zisele "maimute", adica dispozitive artizanale ce fac ca aparatele de taxat sa inregistreze sume mai mari decat cele conforme cu tariful practicat.

Cu acelasi prilej, a fost verificata si starea tehnica a masinilor.

Controalele au fost efectuate de echipaje din Directia Politiei Rutiere, Politia Transporturi, Autoritatea Rutiera Romana (ARR), Registrul Auto Roman (RAR), Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Ilfov si Protectia Consumatorului.

Actiunea de joi vine la doua saptamani dupa ce o tanara japoneza a fost acostata in Aeroportul "Henri Coanda", urcata intr-un taxi si dusa pana la marginea unei paduri din Corbeanca, unde a fost talharit si ucisa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.