Luni au inceput probele scrise din cadrul sesiunii de toamna a examenului de bacalaureat 2012. 

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, se fereste sa ofere un pronostic in legatura cu posibilitatea ca rezultatele din aceasta sesiune sa fie mai bune ca cele de anul trecut.

Mai mult de atat, Andronescu sustine ca elevii nu au fost interesati sa invete, desi Ministerul Educatiei a incercat sa ii ajute prin organizarea de sedinte de pregatire.

"Ca dascal nu am facut niciodata un pronostic. Ceea ce vreau sa subliniez este ca ne-am straduit sa-i ajutam prin inspectorate, care au organizat cursuri de pregatire. Din pacate au fost prea putini elevi care au venit la aceste cursuri. Pentru foarte multi, scoala nu mai este un obiectiv. Cand ma uit la televizor si ii aud ca spun ca nu au avut timp sa invete pentru ca au fost in vacanta, am senzatia ca sunt dintr-o piesa de teatru. Orice elev trebuie sa stie pentru a promova un examen, trebuie sa invete", a declarat Ecaterina Andronescu, potrivit gandul.info.

Citeste si: Circa 100.000 de candidati inscrisi la a doua sesiune de BAC


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.