Social 22 August 2012 12:11
Adoptand o rutina de eliberare a stresului te poate ajuta sa iti eliberezi mintea si sa te relaxezi.

Numara-ti respiratiile

Inspirand adanc si marind timpul de expiratie iti va calma sistemul nervos, spune Timothy McCall, autor la cartii “Yoga as Medicine: The Yogic Prescription for Health and Healing”, citat de Entrepreneur.com. Numararea lungimii inspiratiei si inspiratiei te va ajuta sa iti dai seama cat de adanc respiri si te poate ajuta sa te perfectionezi astfel incat sa lungesti acest proces, scrie Wall-Street.ro.

Nu te sfii sa canti

Daca tacerea sau/si numaratul respiratiilor te deranjeaza sau nu ti se par atragatoare, poti canta incet o melodie pentru a atinge un efect similar. Atunci cand canti iti prelungesti in mod natural respiratia, lucru care te calmeaza.

Bea mai multa apa

Atunci cand nivelul de hidratare scade sub 2%, abilitatea ta de a lua decizii importante sau de a realiza calcule matematice se intrerupe, spune Mike Collins, fondatorul Perfect Workday, companiei axata pe cresterea eficientei fortei de munca. “Cu cat esti mai hidratat, cu atat gandesti mai bine”.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.