Social 19 August 2012 17:08
Vremea se va mentine in general frumoasa. In jumatatea de est a tarii vor fi innorari temporare si pe arii restranse se vor semnala averse insotite de descarcari electrice, cu precadere in zona de munte.

Sambata, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22...23 de grade in nordul Moldovei si in depresiuni si 33 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime intre 5...6 grade in depresiuni si 20 de grade pe litoral, scrie gandul.info.

Vremea va fi in general frumoasa si in Capitala. Cerul va fi variabil, cu unele innorari seara si la inceputul noptii cand vor fi posibile averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima de 16...18 grade.

Duminica, cerul va fi variabil in regiunile extracarpatice si la munte, unde cu totul izolat pot fi ploi slabe de scurta durata. In restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 33 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade, mai scazute in depresiuni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.