Mersul descult te conecteaza la energiile Pamantului. Descopera informatii uluitoare despre beneficiile mersului cu picioarele goale.

Pamantul are o putere vindecatoare, iar impamantarea este medicamentul miraculos al speciei umane! Conectandu-te la energia pamantului, radicalii liberi, responsabili de aparitia bolilor, sunt neutralizati. Impamantarea este cea care ne protejeaza de campurile electromagnetice, potrivit Healthy.ro.

Impamantarea se refera la conectarea electrica cu Pamantul. “In momentul in care piciorul tau atinge Pamantul si te conectezi la pamant, fiziologia ta se schimba. O normalizare imediata incepe, o schimbare antiinflamatoare este declansata. Oamenii se inflameaza deoarece nu se conecteaza niciodata cu Pamantul, sursa electronilor liberi care pot neutraliza radicalii liberi din corp ce pot cauza boala si distrugere celulara.” , explica biofizicianul James Oschman, PhD, autor si reputat expert in medicina energetica, notiunea de impamantare (Earthing sau Grounding).

Citeste intregul articol pe Healthy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.