Elevii romani au castigat patru medalii - doua de aur, una de argint si una de bronz - la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori, anunta Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS). 

Medaliile de aur au fost obtinute de Paul Andrei Gramatovici (elev in clasa a VIII-a la Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu" din Bucuresti) si Costin Andrei Oncescu (clasa a VI-a/ Colegiul National "Dinicu Golescu" din Campulung Muscel, judetul Arges), potrivit MEDIAFAX.

Palmaresul Romaniei la acest concurs a fost completat de medalia de argint castigata de Vlad Andrei Tarniceru (clasa a VIII-a/Colegiul National de Informatica din Piatra-Neamt) si de cea de bronz obtinta de Casian Patrascanu (clasa a VIII-a/ Scoala cu clasele I-VIII nr. 56 "Jose Marti" din Bucuresti).

Olimpiada Balcanica de Informatica de Juniori, ajunsa la a sasea editie, s-a desfasurat in Macedonia, la Ohrid, intre 9 si 15 august.

La editia din acest an au participat peste 50 de concurenti din 10 tari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.