Suveniruri 2005, una dintre cele mai cunoscute expozitii organizate de Romexpo se va desfasura in acest an, in perioada 8-11 decembrie, in complexul expozitional. Jucarii, bijuterii, articole de sticlarie, tablouri, icoane si articole decorative vor face ca sacul lui Mos Craciun sa poata fi umplut dupa gustul si bugetul fiecaruia. Potrivit organizatorilor, fata de editia precedenta a expozitiei, in cadrul Suveniruri 2005 vizitatorii vor putea admira si cumpara si cosmetice, imbracaminte si incaltaminte.

"In standurile expozitiei vor putea fi admirate bijuterii din metale pretioase si semipretioase, ceasuri, gablonturi marochinarie, dulciuri, bauturi fine, articole de sport, casete audio-video si carti, produse cosmetice, confectii si incaltaminte, realizate sau importate de firme si companii din Romania, Bangladesh, RA Egipt, India, Pakistan si Spania", precizeaza organizatorul targului.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.