Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate - ARCEN organizeaza joi, de la ora 19.00, in fata Ateneului Roman din Bucuresti, un protest fata de desfiintarea TVR.

"Initiativa ARCEN vine in urma unui val de simpatie fata de postul TVR Cultural, care s-a manifestat pe retelele de socializare si care atrage din ce in ce mai multi sustinatori din tara si din strainatate", se spune in comunicatul asociatiei.

ARCEN: Desfiintarea TVR Cultural este o eroare cu consecinte grave

ARCEN precizeaza ca prin "Protestul cu telecomanda" se atrage atentia asupra "crizei institutiilor publice de cultura din Romania, asupra crizei valorilor care devine profunda in societatea romaneasca, dar si asupra faptului ca zona culturala romaneasca este supusa presiunilor puterii politice, care incearca limitarea spatiului cultural".

Protestul fata de desfiintarea TVR Cultural se va desfasura de la ora 19.00 pana la ora 19.30, in fata Ateneului Roman, iar simbolul protestatarului, sustinator al TVR Cultural, va fi o telecomanda, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.