Meteorologii anunta vreme instabila si temperaturi scazute pentru primele zile ale saptamanii viitoare.

Luni

Vremea se mentine instabila si racoroasa pentru aceasta perioada. In regiunile nordice, estice si centrale si in zonele de munte vor fi innorari temporare in cursul zilei iar local vor fi averse si posibil descarcari electrice. Vantul va avea intensificari in majoritatea zonelor.

In zonele depresionare se vor inregistra temperaturi maxime de 17 grade celsius iar in sudul Olteniei si Munteniei, 28 de grade.

Noaptea in toata tara cerul va fi senin iar temperaturile minime vor avea valori de 6…7 grade in depresiuni si 17…18 grade pe litoral, informeaza meteoromania.ro.

In Bucuresti, vremea se mentine racoroasa cu temepraturi minime de 12…14 grade si maxime de 27 de grade. In prima parte a zilei este posibil sa ploua.

Marti

Vremea va fi in general frumoasa si normala din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la munte, unde izolat vor fi averse si, posibil, descarcari electrice.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa intre 20...21 de grade in depresiuni si 30...31 de grade in sudul extrem al tarii, iar cele minime de la 6 grade in depresiuni pana la 20 de grade pe litoral, conform libertatea.ro.

La Bucuresti valorile termice incep sa creasca treptat, maxima urmand sa atinga 28 de grade iar minima 13…15 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.