Secretarul de stat Nicolae Cabulea, seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica din MAI, a venit, miercuri, la Parchetul instantei supreme.

Cabulea a fost chemat pentru a fi audiat in dosarul in care seful Directiei pentru Evidenta Persoanelor, Constantin Manoloiu, este cercetat pentru abuz in serviciu.

Ioan Nicolae Cabulea nu a facut nicio declaratie la intrarea in sediul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, scrie MEDIAFAX.

Parchetul instantei supreme verifica daca listele electorale permanente pentru referendum si inscrisurile transmise Curtii Constitutionale (CC) contin date nereale "de natura sa atraga raspunderea penala a autorilor", a anuntat, miercuri, Ministerul Public.

"Obiectul cauzei il constituie verificarea modului in care au fost respectate prevederile legale referitoare la intocmirea listelor electorale permanente, precum si a modului in care au fost intocmite inscrisurile transmise Curtii Constitutionale, pentru a stabili daca acestea contin date nereale, de natura sa atraga raspunderea penala a autorilor", a precizat sursa citata.

Pe parcursul cercetarilor au fost audiate mai multe persoane si au fost solicitate date de la institutiile care au avut atributii in organizarea referendumului.

Seful Serviciului de Evidenta a Populatiei, acuzat de abuz in serviciu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.