Sefa Autoritatii Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Patru, s-a prezentat, marti, la Parchetul instantei supreme, pentru a fi audiata in calitate de martor in cazul chestorului Constantin Manoloiu, relateaza MEDIAFAX.

De asemenea, directorul adjunct al Directiei pentru Evidenta Persoanelor, Daniel Gheorghe, a fost audiat audiat, marti, la Parchetul instantei supreme in dosarul in care seful sau este cercetat pentru abuz in serviciu, in legatura cu adresa emisa in 2 august si transmisa ulterior de MAI Curtii Constitutionale.

Potrivit unor surse judicare, anchetatorii continua marti audierile in dosarul in care chestorul Constantin Manoloiu a fost pus oficial sub acuzare pentru abuz in serviciu contra intereselor publice.

Adjunctul sefului de la Directia pentru Evidenta Persoanelor din MAI, Daniel Gheorghe, a declarat marti, la iesirea de la Parchetul instantei supreme, ca asupra celor din institutia pe care o reprezinta nu au fost puse presiuni "din partea nimanui" in legatura cu listele electorale de la referendum.

"Nu au fost presiuni din partea nimanui", a spus el, dupa audierile la Parchet.

Constantin Manoloiu declara, luni, la iesirea din sediul Parchetului instantei supreme, ca nu isi da demisia, ca este un profesionist, iar invinuirea "nu are relevanta, ea vine si se duce".

El a precizat ca a semnat un ordin de informare catre ministru, care este un politician.Totodata, chestorul sef a spus ca nu el a transmis informarea Curtii Constitutionale, ci a adresat-o ministrului Ioan Rus. Cifra de 18.292.514 de alegatori este cea stabilita pana in 20 iulie 2012, ea fiind o "cifra fluida", a mai spus Manoloiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.