Un contrabandist de tigari a fost impuscat mortal de politistii de frontiera din Timis, duminica, la granita cu Serbia, dupa ce a incercat sa fuga.
Contrabandistul era insotit de alta persoana. In momentul in care au fost somati sa se opreasca, oamenii legii au tras mai multe focuri de arma pentru ca barbatul nu s-a oprit. Politistii au deschis focul la nivelul picioarelor acestuia. La un moment dat, insa, barbatul s-a aplecat si atunci a fost impuscat mortal in spate, scrie realitatea.net.

"Duminica, in jurul orei 11:00, au fost surprinse in flagrant doua persoane care transportau colete de pe teritoriul sarbesc pe teritoriul romanesc. Persoanele au fost somate legal de politistii de frontiera prin voce. Una dintre acestea a fost retinuta, insa cea de-a doua persoana a incercat sa fuga. Politistii au somat persoana respectiva prin mai multe focuri in plan vertical, dar aceasta nu s-a supus somatiilor. In consecinta, politistii au deschis focul la nivelul picioarelor. Barbatul probabil s-a aplecat si a fost ranit mortal in spate", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera Timis, Iasmina Maghiar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.